Много любознателен народ се върти наоколо!

Стига сте ме питали, какво е станало в Първия сезон от Патилата на невинните данъкоплатци! Ами, четете бе хора! Хем резюме съм пуснал, хем епизоди за онагледяване има. Ще има и още.

Някой искал всичките наведнъж. Е, не става, не са вече при мене. Заключени са в касата на Кмета на село Грънци и се дават само на издатели, допуснати за участие в конкурса, при това срещу собственоръчно подписана клетвена декларация за лоялност към финансовата администрация и съответния гаранционен депозит.

Опитах се да изврънкам повече епизоди да пусна, но издателите скочили,  щял съм да им изям хляба с този блог. Да затворят книжарниците ли съм искал.

Няма начин, съгласих се на този компромис, макар да ми стана малко жал за читателите, че ще ги карам да чакат. Докато се натуткат с конкурса, докато журито се разбере кой е най-достоен за златен ревизионен акт, връчен лично от финансовия министър, то времето си минава и току виж дошъл ред на конкурса, за издаване на Втория сезон на Патилата. А там такива истории вече са се надиплии, че сериозен спор ще пада, министърът на правосъдието ли ще връчва наградата, или направо главният прокурор. Тайно се надявам да е министърката. Добра жена, все пак…